جبهه ملی ایران خارج از کشور مجازات اعدام را محکوم میکند

برابر با گزارش سازمان عفو بین‌الملل تعداد اعدام‌های ثبت ‌شده در جهان در سال ۲۰۲۲ به بالاترین میزان در پنج سال گذشته رسیده است. گزارش سازمان بیانگر افزایش ۵۳ درصدی اعدام ها در ۲۰ کشور جهان نسبت به سال ۲۰۲۱ است که، رژیم اسلامی ایران با ۵۷۶  نفر اعدامی در صدر این جدول قرار دارد. این در حالی است که تعداد اعدام شدگان رژیم اسلامی در سال ۲۰۲۱ ، ۳۱۴ نفر بوده است. رژیم ایران دلایل اعدام ها در سال ۲۰۲۲ را ۲۷۹ نفر قاتل، ۲۵۵ نفر جرایم مرتبط با مواد مخدر، ۲۱ نفر به تجاوز جنسی و ۱۸ نفر را به اتهام «محاربه با خدا» عنوان، محکوم کرده و به قتل رسانده است.

یک کارشناس سازمان ملل اعدام های رژیم اسلام را “محاکمه های خودسرانه، خلاصه و ساختگی قلمداد کرده که بعضی نیز در زیر شکنجه جان سپرده اند. افزایش اعدام های بی سابقه در ایران، اعتراضات گسترده ای را در سرتاسر جهان داشته بویژه اعدام سه جوان در صبحگاه جمعه ۲۹ اردیبهشت دراستان اصفهان. بر اساس مرکز امار سازمان حقوق بشری ایران تنها در روز ۱۸ ماه مه برابربا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ تعداد ۱۲ نفر را با عناوین مختلف از جمله مواد مخدر و محاربه با خدا اعدام کرده است.

گزارش سازمان عفو بین الملل پیرامون افزایش اعدام ها در ایران که در روز ۲۶ اردیبهشت منتشر شد، حکومت جمهوری اسلامی را از بد نام ترین جلادان خاورمیانه و شمال افریقا توصیف کرده است. برابر با این گزارش, حکومت اسلامی در ایران از مجازات اعدام به عنوان ابزاری در سرکوب سیاسی استفاده میکند. درصد بیشتری از این اعدام ها را اقلیت های قومی مانند کرد و بلوچ شامل می شوند،‌ که بعنوان بخشی از سیاست تبعیض و سرکوب این افلیتها در سیستان و بلوچستان و کردستان توسط رژیم اسلامی بوده و ادامه دارد.

افزایش اعدام ها همزمان با جنبش انقلابی ” زن -زندگی- ازادی ” مشاهده می شود. جنبش انقلامی که بطور خودجوش با قتل مهسا امینی شروع شد، پایه و اساس رژیم اسلامی را هدف قرار داده است. رژیم بسختی برای بقاء خود بوحشت افتاده و با حذف مخالفان سیاسی با سرکوب و ایجاد وحشت کوشش دارد به حاکمیت استبداد دینی ادامه دهد. مبارزات مردم ایران در ۹ ماه گذشته که با جنبش انقلابی جوانان ایران شروع شد نشان میدهد که رژیم قادر نخواهد بود به حاکمیت جابرانه خود ادامه بدهد، زیرا بعد از قتل مهسا امینی مردم حاکمیت رژیم را سخت به جالش گرفتنه اند و به اشکال گوناگون از جمله مبارزه با حجاب اجباری تا سرنگونی رژیم به مبارزه ادامه داده اند و ادامه دارد.

جبهه ملی ایرا ن- خارج از کشور اعدام را نوعی قتل میداند و براین باور است که اینگونه مجازات باید از قوانین جزایی کشورهای جهان حذف گردد، و به ویژه قتل سه جوان مبارز در روز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در استان اصفهان که رژیم قصاس قلمداد کرده است را شدیدا محکوم میکند.

جبهه ملی ایران – خارج از کشور

۲۰ می ۲۰۲۳ برابر با ۳۰ اردیبهشت۱۴۰۲